q
Da oltre 25 anni, partner in co-design di progettisti e architetti nei settori di interior, engineering designer e ristrutturazioni.
Instagram FeedPlease check your feed, the data was entered incorrectly.
BEVILACQUA COSTRUZIONI | Курси It-рекрутингу В Києві З Працевлаштуванням
15931
post-template-default,single,single-post,postid-15931,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Курси It-рекрутингу В Києві З Працевлаштуванням

Курси It-рекрутингу В Києві З Працевлаштуванням

Все, що вам потрібно — бажання працювати з людьми і бути готовими навчатися новому. Щоб закріпити отримані навички та отримати ще більше практики — студенти зможуть відвідувати розмовний клуб англійської мови. Кожна зустріч клубу буде присвячена певному аспекту інтерв’ю або бізнес-ситуації спілкування, яка може виникнути у сфері рекрутингу. Всього лише за 80 годин теорії та практики, ти знатимеш, як знаходити цінні кадри, володітимеш знаннями в IT – сфері.

Де навчатися IT-рекрутеру

Тоді курс IT-рекрутинг онлайн — саме те, що вам потрібно. IT-галузь — один з дуже динамічно розвиткових напрямів. Кожен день роботи it recruiter вакансиії в IT-рекрутингу — це новий виклик собі та своїм скілам, можливість швидко рости й отримувати гідну плату за свій талант.

Курс У Вихідні Дні

Наші спікери мають багато досвіду та практики, якими вони діляться з вами на наших курсах. Практичний курс створений командою EvoTalents.School для тих, хто хоче познайомитися з професією IT-рекрутера та почати свою кар’єру у новому напрямку. Рекрутери повинні вміти співчувати та розуміти потреби та ставлення кандидатів до певної вакансії, щоб знати, чи зможе ця робота відповідати їх очікуванням. Наш онлайн-курс “IT-рекрутинг з нуля” складається з 7 модулів і Q&A сесій з технічним спеціалістом. Протягом 3 тижнів ми пропонуємо не лише вивчити теорію, а й розібрати справжні кейси та виконати багато практики. У 2021 ми трансформували нашу Школу і представили короткі “crash-курси” для тих, кому ну дуже хочеться почати роботу IT-рекрутером.

Де навчатися IT-рекрутеру

Весь процес навчання супроводжується особистим фідбеком від викладача та можливістю обмінюватися досвідом з іншими студентами в закритому телеграм-чаті. Ми стежимо за трендами та змінами https://wizardsdev.com/ у світі IT, тому коригуємо програми згідно з актуальними оновленнями. Обираючи базове навчання IT-рекрутинг, ти отримуєш найсвіжіші знання, які згодом зацікавлять майбутнього працедавця.

Повідомити Про Помилку

Якими інструментами вони щодня користуються у своїй роботі? А також поговоримо про мови програмування, методології розробки та відмінності між джуніором та сіньором. У цьому модулі у студентів буде практична частина з використання різних ресурсів для пошуку спеціалістів. Авторський курс Вікторії Мусіяченко спрямований на “виховання” IT-рекрутерів з нуля. Вікторія розпочала свій шлях у IT-рекрутингу у 2003 році, і їй є чим здивувати навіть досвідчених колег. Якщо після першого заняття ти відчуєш, що цей курс не для тебе (наприклад, не підходить за складністю), то ми повернемо гроші.

Де навчатися IT-рекрутеру

Якщо виконувати завдання вчасно, проблем не виникне. Навчальні матеріали зберігаються на спеціальній платформі  Learning Managment System (LMS), кожному студенту буде надано персональний доступ. Основну теоретичну підготовку ви проходите вдома. На уроці, який триває 2 академічні години, викладач відповідає на питання, пояснює складні моменти за матеріалом, також на лекціях ви на практиці закріплюєте пройдений матеріал. На уроках ви зрозумієте основний процес розробки IT-продуктів, розберетеся в IT-спеціальностях, термінах, основних мовах програмування. Також ви дізнаєтеся, як і де шукати ідеальних кандидатів, навчитеся продавати їм вакансії та прокачаєте soft skills.

Курс З Гнучким Графіком Для Тебе, Якщо Ти

Так, ти можеш записатися на курс у будь-якому віці. Гарантія працевлаштування діє, якщо до кінця курсу ти досягнув працездатного віку, встановленого законом твоєї країни. Відшліфовуємо резюме, рекомендаційний лист та профілі в професійних соціальних мережах.

  • Продукти EvoTalents.School недоступні для громадян Росії та Білорусі.
  • Ми створювали наші курси так, щоб вам було зручно навчатись та сприймати інформацію, тож ви не прив’язані до конкретного часу та місця навчання.
  • ІТ-рекрутер — це професія, яка дозволяє вступити в ІТ-сферу навіть тим, хто не має технічної освіти.
  • Попри безліч тренінгів з історіями успіху у відгуках на сайті, здобути професію IT-рекрутера не так і просто.
  • Одним з найважливіших delicate expertise для рекрутерів є комунікативність.
  • Також ти познайомишся з типами компаній та розглянеш ринок ІТ в Україні.

В процесі навчання ви ознайомитеся з професією рекрутера, дізнаєтесь детальніше про стадії рекрутингового процесу, розглянете тонкощі активного та пасивного пошуку кандидатів та багато іншого. Наші координатори будуть працювати з тобою та робити все, аби в тебе вийшло працевлаштуватись. Ми допоможемо тобі з резюме та портфоліо, а також із профілями на всіх популярних IT-платформах. Ми підготуємо тебе до співбесіди та надамо доступ до вакансій. Одним з найважливіших soft skills для рекрутерів є комунікативність.

Курс максимально практичний і вся інформація буде базуватись на реальному досвіді створення команди EvoTalent. Після закінчення нашого курсу ти отримаєш сертифікат. Понад 3000+ наших випускників використовують їх, щоб продемонструвати свої навички у LinkedIn та інших соціальних мережах. Але наша головна мета — це не отримання сертифіката, а працевлаштування. Онлайн навчання, проходить у денний та вечірній час, а також у вихідні дні.

Де навчатися IT-рекрутеру

Вони повинні бути здатні зрозуміти потреби та очікування кандидатів, пояснити процес підбору та відповісти на запитання. Крім того, рекрутери повинні бути здатні налагоджувати контакт зі зв’язками з роботодавцями, щоб знайти відповідного кандидата для позиції. IT Recruiter — це спеціаліст, який займається підбором і наймом фахівців у сфері інформаційних технологій. Від традиційного рекрутера він відрізняється глибоким розумінням особливостей IT-галузі, технологій та специфічних ролей у командах розробників.

Гарантуємо Працевлаштування Після Курсу

HR-спеціаліст допоможе вам з резюме та підготує до проходження співбесіди. Після закінчення курсу ви пройдете стажування та у вас буде можливість працевлаштуватися в IT-компанію, рекрутингове агентство або працювати на фрілансі. IT-рекрутер має розбиратися у сфері розроблення програмного забезпечення, орієнтуватися в термінах, оперувати й до ладу вживати спеціалізовану лексику та розуміти стан ринку. Все це треба для того, щоб рекрутер міг оцінити реальні компетенції та навички кандидата, досвід роботи — і зіставити із запитом компанії та вакантної позиції. Також на курсі студенти дізнаються про всі нюанси роботи в компанії та зможуть успішно закривати реальні вакансії. Вони навчаться працювати з ATS Hurma System та CleverStaff, де на практиці побачать автоматизацію процесів у рекрутингу.

IT рекрутинг – це бізнес-процес з пошуку та підбору кандидатів у компанії. Завдання рекрутера – знайти кандидата, знання та вміння якого відповідають вимогам вакансії. Незважаючи на низький поріг входження до професії, нам важливо дати зрозуміти студентам, наскільки ІТ рекрутинг – це “їх” справа. Тому, якщо ви відчуєте, що цей курс вам не підходить, після першої лекції ми повернемо вам 80% від вартості курсу. Робота IT рекрутера вимагає постійного саморозвитку, оскільки IT-галузь постійно змінюється, а нові технології та підходи з’являються дуже швидко.

Додаткові курси для прокачування delicate skills допоможуть проходити співбесіди, ефективно працювати в команді та виробляти в собі необхідні особистісні якості, окрім професійних умінь. Ментор консультує студентів з приводу виконання домашніх завдань, а також супроводжує групу впродовж занять та в позаурочний час. Воно допоможе закріпити матеріал, який передбачають онлайн курси IT-рекрутинг, та отримати практичний досвід. Ми ведемо стрім аудиторного заняття, до якого ти доєднуєшся. Офлайн та онлайн групи навчаються в одному ритмі, що відкриває можливості для нетворкінгу для всіх, хто проходить базовий курс IT-рекрутинг онлайн.

No Comments

Post A Comment